Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie zupę ogórkową ? mam dla was dziś pyszną propozycję tej właśnie zupy a po więcej inspiracji zapraszam do odwiedzenia mojego bloga
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 99
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 99
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9341
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 978
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1138
Składniki
Do garnka wlać litr i 800 mililitrów wody dodać kości na zupę oraz umyte i pokrojone dowolnie warzywa, gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa na kościach następnie po ugotowaniu wyjąć kości i dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz wsypać ryż gotować do ich miękkości
Jak już ziemniaki z ryżem są miękkie dodać ogórki, chwile pogotować a następnie dodać pokrojoną natkę pietruszki i gotować na wolnym ogniu doprawić według swego smaku przyprawą uniwersalną
Gdy zupa się gotuje przygotować serek topiony ze śmietaną i cukrem dodać do salaterki i wlać gorący wywar całość rozmieszać do czasu aż nie będzie grudek
Przygotowaną śmietaną z serkiem zalać gotującą się zupę i szybkim ruchem łyżki zamieszać aby nic się nie zważyło