Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna zupa na obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8111
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8111
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
Wykonanie: Cebulę i pory obrać, pokroić w plastry i lekko przyrumienić na maśle. Wlać gorący bulion i gotować pod przykryciem około pół godziny. Doprawić, dodać serek topiony i mieszać do rozpuszczenia się serka. Następnie zaciągnąć śmietaną. Rozlać na talerz i ozdobić szynką i żółtym serem.