Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna zupa na obiad.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11744
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 90
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8291
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155214
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1140
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11744
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 90
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8291
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155214
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1140
Składniki
Wykonanie: Cebulę i pory obrać, pokroić w plastry i lekko przyrumienić na maśle. Wlać gorący bulion i gotować pod przykryciem około pół godziny. Doprawić, dodać serek topiony i mieszać do rozpuszczenia się serka. Następnie zaciągnąć śmietaną. Rozlać na talerz i ozdobić szynką i żółtym serem.