Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa porowa

Zupa porowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18888

Dodano:

Odsłon: 1305

Delikatna i smaczna zupa na obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa porowa

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Cebulę i pory obrać, pokroić w plastry i lekko przyrumienić na maśle. Wlać gorący bulion i gotować pod przykryciem około pół godziny. Doprawić, dodać serek topiony i mieszać do rozpuszczenia się serka. Następnie zaciągnąć śmietaną. Rozlać na talerz i ozdobić szynką i żółtym serem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń