Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna to danie dla osób lubiących niepowtarzalne smaki. Zwykle gotuje się ją z rybich głów, jednak ja wolę przygotować ją z całej ryby, by później cząstki ryby dodać do zupy.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 554
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 133
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 554
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 133
Składniki
Warzywa umyć, oczyścić, opłukać, pokrajać, zalać wrzącą wodą, dodać opłukane i namoczone grzyby oraz przyprawy. Gotować pod przykryciem 15 minut. Ryby oczyścić, umyć, pokrajać w dzwonka, włożyć do wywaru, posolić i popieprzyć, gotować 20 minut na małym ogniu. Miękką rybę wyjąć, wywar przecedzić i połączyć z winem. Z ryby usunąć ości i rozdrobnić, dodać do wywaru. W razie potrzeby doprawić do smaku. Zupę można podać z groszkiem ptysiowym.