Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna to danie dla osób lubiących niepowtarzalne smaki. Zwykle gotuje się ją z rybich głów, jednak ja wolę przygotować ją z całej ryby, by później cząstki ryby dodać do zupy.
Dziś pierwszy raz w życiu ugotowałam zupę rybną jeszcze w swoim życiu nigdy n...
Odsłon: 12056
Bardzo prosta i szybka do przygotowania zupa rybna. Świetny sposób na smaczny...
Odsłon: 4380
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 837
Polecam pyszne , szybkie danie. Połączenie ryżu z warzywami do tego podsmażon...
Odsłon: 837
Składniki
Warzywa umyć, oczyścić, opłukać, pokrajać, zalać wrzącą wodą, dodać opłukane i namoczone grzyby oraz przyprawy. Gotować pod przykryciem 15 minut. Ryby oczyścić, umyć, pokrajać w dzwonka, włożyć do wywaru, posolić i popieprzyć, gotować 20 minut na małym ogniu. Miękką rybę wyjąć, wywar przecedzić i połączyć z winem. Z ryby usunąć ości i rozdrobnić, dodać do wywaru. W razie potrzeby doprawić do smaku. Zupę można podać z groszkiem ptysiowym.
Przepisy Zupy
Zupy
Solianka-słowiańska zupa gulaszowa
Zupy
Zupa kalafiorowa Magdy Gessler
Zupy
Rozgrzewająca zupa frankfurcka
Zupy
Zupa jarzynowa
Solianka-słowiańska zupa gulaszowa
Solianka to zupa charakterystyczna dla kuchni rosyjskiej, ukraińskiej i biało...
Odsłon: 89
Zupa kalafiorowa Magdy Gessler
Magda Gessler słynie z wykorzystywania składników z własnego podwórka, aby pr...
Odsłon: 140