Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, kolorowa i wyśmienita zupa rybna. Prosta w przygotowaniu. Zachwyca smakiem, cieszy wyglądem.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2509
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 199
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 223
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2509
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 199
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 223
Składniki
Ryby oskrobać, oczyścić, dokładnie umyć i wyfiletować, duże kawałki ryby pokroić, mniejsze zostawić. Włoszczyznę oczyścić, umyć i pokroić w słupki. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Resztki z ryby włożyć do garnka z 2 litrami zimnej wody, lekko osolić, dodać listek laurowy i 2 ziarna ziela angielskiego, gotować na wolnym ogniu często szumując aż do zagotowania. Po tym czasie wywar przecedzić, dodać pokrojone warzywa i ziemniaki, doprawić solą i pieprzem. Pod koniec gotowania dodać fileciki z ryb, doprowadzić do wrzenia, podawać.