Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na szybką w ugotowaniu zupkę szczawiową bez mięsa, po przepis zajrzyjcie na blog Kuchnia domowa Agi
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5736
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4918
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 228
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5736
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4918
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 228
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać obrane przekrojone na pół ziemniaki, warzywa, przyprawę oraz olej, ziela i liście laurowe. Całość zagotować a następnie na wolniutkim ogniu gotować do miękkości ziemniaków
Jak ziemniaki są już miękkie przełożyć do niej szczaw i na wolniutkim ogniu gotować do czasu przygotowania śmietany z cukrem i gorącym wywarem z zupy aby ja zahartować
Wlać przygotowaną śmietanę i szybkim ruchem łyżki zamieszać, zagotować cały czas mieszając przez 2 minuty, na koniec dodać pieprz i jeżeli będzie potrzeba doprawić cukrem według smaku