Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na szybką w ugotowaniu zupkę szczawiową bez mięsa, po przepis zajrzyjcie na blog Kuchnia domowa Agi
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11694
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11694
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1299
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39335
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać obrane przekrojone na pół ziemniaki, warzywa, przyprawę oraz olej, ziela i liście laurowe. Całość zagotować a następnie na wolniutkim ogniu gotować do miękkości ziemniaków
Jak ziemniaki są już miękkie przełożyć do niej szczaw i na wolniutkim ogniu gotować do czasu przygotowania śmietany z cukrem i gorącym wywarem z zupy aby ja zahartować
Wlać przygotowaną śmietanę i szybkim ruchem łyżki zamieszać, zagotować cały czas mieszając przez 2 minuty, na koniec dodać pieprz i jeżeli będzie potrzeba doprawić cukrem według smaku