Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3331
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1182
Składniki
Wykonanie: Bulion zagotować, wrzucić pokrojone marchewki i ugotować do miękkości. Masło rozgrzać na patelni, dodać mąkę i mieszając wlać odrobinę zimnego wywaru i zarobić zasmażkę. Po czym połączyć z zupą, dodać posiekany szczypiorek, przyprawić do smaku i nie gotować. Podawać z jajkiem lub grzankami.