Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupka warzywna. Dobra do słoików.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 821
Polecam.
Odsłon: 1044
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 123
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 821
Polecam.
Odsłon: 1044
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 123
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew oraz por pokroić w plasterki, cebulę pokroić w piórka i przełożyć do garnka. Zalać wodą i gotować aż marchewka oraz kapusta będą prawie miękkie. Doprawić solą i pieprzem. Dodać liście laurowe
Dynię oraz ziemniaki pokroić w ok 1,5 cm kawałki i dodać do gotujących się warzyw. Gotować do miękkości.
Pokroić cukinię w półplasterki, buraczki w kostkę dodać do zupy. Następnie dodać fasolę oraz koncentrat pomidorowy. Dodać ocet. Doprawić do smaku solą, pieprzem, sosem sojowym, Maggi oraz czosnkiem. Gotującą się zupę można przełożyć do słoików. Zamknąć gorące i ostudzone przechowywać w lodówce. Smacznego