Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa zupa warzywna doprawiona indyjską przyprawą garam masala.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 832
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 76
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 832
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 76
Składniki
Trendy Lunch orkisz, vermicelli, pomidory to gotowa mieszanka kaszy makaronu i suszonych pomidorów, która świetnie sprawdza się w zupach. Marchewkę, seler i pietruszkę ścieramy na tarce na większych oczkach. Cebulę kroimy w piórka, czosnek wyciskamy, kalafior dzielimy na małe różyczki, kapustę włoską siekamy. Wszystkie warzywa smażymy na oleju kilka minut, aż lekko się zarumienią. Zalewamy bulionem i dodajemy cieciorkę i trendy lunch (lub kaszę). Gotujemy, aż kasza będzie miękka. Pod koniec gotowania dodajemy garam masalę i ewentualnie doprawiamy. Garam masala jest bardzo bogatą mieszaną i nadaje wspaniały smak.