Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka zupa z komosą to pyszne danie i duża porcja witamin i białka
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13248
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13248
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5009
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną cebulę, czosnek i pokrojone w kostkę ziemniaki, smażyć chwilę, zalać gorącą wodą, posolić, gotować na małym ogniu, 2. gdy ziemniaki będą prawie miękkie dodać pozostałe warzywa i wypłukaną komosę, gotować do miękkości, na koniec zaprawić zupę śmietaną, doprawić sosem sojowym i pieprzem, dodać pokrojoną natkę i koperek, chwilę trzymać jeszcze na małym ogniu, smacznego