Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna i rozgrzewająca zupa z dodatkiem kapusty kiszonej, która wzmacnia organizm w czasie jesienno-zimowym.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 979
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4055
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 979
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4055
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy mięso pokrojone w kostkę. 3. Doprawiamy solą. 4. W garnku gotujemy wodę, przekładamy mięso, gotujemy.
4. Dokładamy 2 kostki rosołowe.
5. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
6. Paprykę kroimy paseczki dodajemy do ziemniaków.
7. Kapustę również drobno kroimy, przekładamy do garnka.
8. Na koniec dodajemy koncentrat
9. Doprawiamy papryką.
9.Zupa gotowa. 10. Smacznego.