Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna i rozgrzewająca zupa z dodatkiem kapusty kiszonej, która wzmacnia organizm w czasie jesienno-zimowym.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 287
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 287
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy mięso pokrojone w kostkę. 3. Doprawiamy solą. 4. W garnku gotujemy wodę, przekładamy mięso, gotujemy.
4. Dokładamy 2 kostki rosołowe.
5. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
6. Paprykę kroimy paseczki dodajemy do ziemniaków.
7. Kapustę również drobno kroimy, przekładamy do garnka.
8. Na koniec dodajemy koncentrat
9. Doprawiamy papryką.
9.Zupa gotowa. 10. Smacznego.