Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna i rozgrzewająca zupa z dodatkiem kapusty kiszonej, która wzmacnia organizm w czasie jesienno-zimowym.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15855
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4801
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 539
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15855
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4801
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 539
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy mięso pokrojone w kostkę. 3. Doprawiamy solą. 4. W garnku gotujemy wodę, przekładamy mięso, gotujemy.
4. Dokładamy 2 kostki rosołowe.
5. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
6. Paprykę kroimy paseczki dodajemy do ziemniaków.
7. Kapustę również drobno kroimy, przekładamy do garnka.
8. Na koniec dodajemy koncentrat
9. Doprawiamy papryką.
9.Zupa gotowa. 10. Smacznego.