Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna i rozgrzewająca zupa z dodatkiem kapusty kiszonej, która wzmacnia organizm w czasie jesienno-zimowym.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy mięso pokrojone w kostkę. 3. Doprawiamy solą. 4. W garnku gotujemy wodę, przekładamy mięso, gotujemy.
4. Dokładamy 2 kostki rosołowe.
5. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
6. Paprykę kroimy paseczki dodajemy do ziemniaków.
7. Kapustę również drobno kroimy, przekładamy do garnka.
8. Na koniec dodajemy koncentrat
9. Doprawiamy papryką.
9.Zupa gotowa. 10. Smacznego.