Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna i rozgrzewająca zupa z dodatkiem kapusty kiszonej, która wzmacnia organizm w czasie jesienno-zimowym.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
1. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Do cebuli dodajemy mięso pokrojone w kostkę. 3. Doprawiamy solą. 4. W garnku gotujemy wodę, przekładamy mięso, gotujemy.
4. Dokładamy 2 kostki rosołowe.
5. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
6. Paprykę kroimy paseczki dodajemy do ziemniaków.
7. Kapustę również drobno kroimy, przekładamy do garnka.
8. Na koniec dodajemy koncentrat
9. Doprawiamy papryką.
9.Zupa gotowa. 10. Smacznego.