Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8111
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8111
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
Sposób przygotowania: Wiśnie, rozmrozić, wypłukać, zalać litrą wody, rozgotować, przetrzeć i osłodzić. Mąkę rozmieszać dwoma łyżkami wody, zaprawić zupę i zagotować. Na końcu dodać śmietaną (lecz nie gotować) i podawać na zimno i na ciepło. Dla dorosłych warto urozmaicić zupę wiśniami z alkoholem.