Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatna i smaczna.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2286
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2286
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1299
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Z włoszczyzny i porcji rosołowej z zielem, pieprzem i liściem laurowym ugotowac wywar. Wyjąc warzywa i porcję rosołową, z której obrac białe mięso.
Do wywaru dodac brokuły, zagotowac. Dorzucic makaron, gotowac do jego miękkości. Dodac obrane mięso. Zaciągnąc roztrzepanym żółtkiem (uważac by nie zrobiły się kluski). Smacznego.