Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22045
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 76
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 360
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 85
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 144
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22045
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 76
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 360
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 85
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 144
Składniki
Marchew kroimy w ćwiartki ,ziemniaki i filet z kurczaka w kostkę. Podsmażamy na łyżce masła. Zalewamy bulionem warzywnym ,dodajemy liść laurowy i gotujemy do miękkości warzyw. Cykorię płuczemy ,wykrawamy głąby i kroimy w piórka. Podsmażamy na łyżce masła i dodajemy do zupy. Gotujemy jeszcze 5 min i doprawiamy solą i pieprzem.