Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna. W zimę świeżą fasolkę możemy zastąpić mrożoną. Będzie równie smaczne.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 97
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 64
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 97
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 64
Składniki
Warzywa obieramy i kroimy w kostkę. Pora w krążki. Zalewamy bulionem i gotujemy do miękkości. Następnie wrzucamy Fasolkę. Gotujemy aż będzie miękka. Doprawimy solą i pieprzem. Dodajemy śmietanę, natkę pietruszki i koper. Zagotowujemy i gotowe.