Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka,którą warto zrobić w sezonie na fasolkę szparagową
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 477
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 67
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 477
Aromatyczna surówka z białej rzepy i mango – prosty i szybki przepis
Odsłon: 67
Składniki
Mięso zalać w garnku wodą i gotować.Fasolkę umyć,obrać i pociąć na mniejsze kawałki,włoszczyznę również oczyścić i pociąć według uznania.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę wrzucamy jako pierwszą,ponieważ jest najtwardsza,a następnie pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki i kaszę.Natkę pietruszki siekamy drobno i połowę dodajemy do zupy a drugą połowę zostawiamy do jej posypania.Zupę doprawiamy według uznania.Smacznego