Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka,którą warto zrobić w sezonie na fasolkę szparagową
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 323
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1680
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 323
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1680
Składniki
Mięso zalać w garnku wodą i gotować.Fasolkę umyć,obrać i pociąć na mniejsze kawałki,włoszczyznę również oczyścić i pociąć według uznania.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę wrzucamy jako pierwszą,ponieważ jest najtwardsza,a następnie pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki i kaszę.Natkę pietruszki siekamy drobno i połowę dodajemy do zupy a drugą połowę zostawiamy do jej posypania.Zupę doprawiamy według uznania.Smacznego