Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka,którą warto zrobić w sezonie na fasolkę szparagową
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 873
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1477
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 873
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1477
Składniki
Mięso zalać w garnku wodą i gotować.Fasolkę umyć,obrać i pociąć na mniejsze kawałki,włoszczyznę również oczyścić i pociąć według uznania.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę wrzucamy jako pierwszą,ponieważ jest najtwardsza,a następnie pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki i kaszę.Natkę pietruszki siekamy drobno i połowę dodajemy do zupy a drugą połowę zostawiamy do jej posypania.Zupę doprawiamy według uznania.Smacznego