Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka,którą warto zrobić w sezonie na fasolkę szparagową
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 28
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 136
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9084
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 28
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 136
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9084
Składniki
Mięso zalać w garnku wodą i gotować.Fasolkę umyć,obrać i pociąć na mniejsze kawałki,włoszczyznę również oczyścić i pociąć według uznania.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę wrzucamy jako pierwszą,ponieważ jest najtwardsza,a następnie pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki i kaszę.Natkę pietruszki siekamy drobno i połowę dodajemy do zupy a drugą połowę zostawiamy do jej posypania.Zupę doprawiamy według uznania.Smacznego