Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka,którą warto zrobić w sezonie na fasolkę szparagową
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 117
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2661
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 820
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14237
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 117
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2661
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 820
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14237
Składniki
Mięso zalać w garnku wodą i gotować.Fasolkę umyć,obrać i pociąć na mniejsze kawałki,włoszczyznę również oczyścić i pociąć według uznania.Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.
Fasolkę wrzucamy jako pierwszą,ponieważ jest najtwardsza,a następnie pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki i kaszę.Natkę pietruszki siekamy drobno i połowę dodajemy do zupy a drugą połowę zostawiamy do jej posypania.Zupę doprawiamy według uznania.Smacznego