Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostalo mi troche pysznego rosolu i jedno udko z niedzielnego obiadu, a mialam wielka ochote na zupe z krewetkami, wiec tak calkiem na szybko wyszlo bardzo pysznie. Jesli ktos lubi owoce morza, to w tej postaci goraco polecam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1291
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1291
Składniki
Rosol podgrzewamy, dodajemy do niego czosnek pokrojony w plasterki oraz papryczke pokrojona na cwiartki, gotujemy 10 minut. Krewetki przeplukujemy na sicie, dorzucamy do rosolu i gotujemy tylko 2 minutki. Dodajemy takze mieso z udka w duzych kawalkach. Podajemy z duza iloscia zielonej pietruszki, pieprzu, mozna z makaronem. Smacznego :-) pyszne, expressowe danie.