Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, przepyszna zupa o bogatym smaku.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5778
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 447
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5778
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154770
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 447
Składniki
Paprykę osączyć z zalewy i zmiksować, nie musi być na gładko. Szynkę pokroić w cienkie słupki. Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką. Paprykę przełożyć da saganka, dodać szynkę i zalać rosołem. Gotować 7 minut a potem doprawić chrzanem, sosem sojowym, gałką, solą i pieprzem. Do śmietany dolać trochę gorącej zupy, wymieszać, wlać do zupy i zagotować. Zupę posypać natką pietruszki i ew. paprykowymi pestkami słonecznika.