Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszną zupę z pieczarki brunatnej z ziemniakami
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 150
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 26
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 36
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 150
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 26
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 36
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 800 ml wody dodać porcję oraz marchew i korzeń selera zagotować a następnie zmniejszyć ogień i na wolnym gotować do miękkości mięsa wsypując przyprawę, następnie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości a w międzyczasie przygotować pieczarki obsmażając je na maśle
Jak ziemniaki są już miękkie dodać usmażone pieczarki pogotować pięć minut a następnie wkroić natkę pietruszki i koper a w międzyczasie gotowania przygotować śmietanę z cukrem i gorącym wywarem z zupy
Wlać do zupy przygotowaną śmietanę i szybko zamieszać, zagotować a na koniec dodać świeżo zmielony pieprz naturalny