Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszną zupę z pieczarki brunatnej z ziemniakami
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1217
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1217
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 800 ml wody dodać porcję oraz marchew i korzeń selera zagotować a następnie zmniejszyć ogień i na wolnym gotować do miękkości mięsa wsypując przyprawę, następnie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości a w międzyczasie przygotować pieczarki obsmażając je na maśle
Jak ziemniaki są już miękkie dodać usmażone pieczarki pogotować pięć minut a następnie wkroić natkę pietruszki i koper a w międzyczasie gotowania przygotować śmietanę z cukrem i gorącym wywarem z zupy
Wlać do zupy przygotowaną śmietanę i szybko zamieszać, zagotować a na koniec dodać świeżo zmielony pieprz naturalny