Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszną zupę z pieczarki brunatnej z ziemniakami
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6097
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9092
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8564
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5897
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6097
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9092
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8564
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5897
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 800 ml wody dodać porcję oraz marchew i korzeń selera zagotować a następnie zmniejszyć ogień i na wolnym gotować do miękkości mięsa wsypując przyprawę, następnie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości a w międzyczasie przygotować pieczarki obsmażając je na maśle
Jak ziemniaki są już miękkie dodać usmażone pieczarki pogotować pięć minut a następnie wkroić natkę pietruszki i koper a w międzyczasie gotowania przygotować śmietanę z cukrem i gorącym wywarem z zupy
Wlać do zupy przygotowaną śmietanę i szybko zamieszać, zagotować a na koniec dodać świeżo zmielony pieprz naturalny