Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 87
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 87
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Składniki
Cebulę, selera i paprykę pokroić w kostkę, marchewkę zetrzeć na tarce, wycisnąć czosnek i dusić na oliwie dopóki marchewka i seler nie będą miękkie. Dodać wodę, soczewicę, bulion warzywny, liść laurowy, pomidory w puszce i koncentrat. Gotować dopóki soczewica nie będzie miękka (podlać wodą w razie potrzeby). Doprawić wegetą i pieprzem. Najlepsza z grzankami lub świeżą bułeczką. Przed podaniem posypać natką pietruszki ( można też polać łyżką śmietany). SMACZNEGO :)