Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna. Przepis moje mamy.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 662
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić, zalać zimną wodą i gotować zdejmując w między czasie powstałą pianę. Cebulę obrać, pokroić w plastry i zrumienić na suchej patelni, po czym dodać do zupy. Następnie dodać pokrojoną marchewkę, pieprz, listek laurowy, sól, do smaku i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania, wsypać kaszę, posiekane ogórki i dogotować. Po ugotowaniu posypać majerankiem i natką pietruszki, podawać z pieczywem.