Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna. Przepis moje mamy.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7546
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 33
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7546
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 33
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 78
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257563
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić, zalać zimną wodą i gotować zdejmując w między czasie powstałą pianę. Cebulę obrać, pokroić w plastry i zrumienić na suchej patelni, po czym dodać do zupy. Następnie dodać pokrojoną marchewkę, pieprz, listek laurowy, sól, do smaku i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania, wsypać kaszę, posiekane ogórki i dogotować. Po ugotowaniu posypać majerankiem i natką pietruszki, podawać z pieczywem.