Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa na podrobach w jesiennej tonacji.
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 23
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 523
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 32
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 22
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 24
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 23
Doskonałą lazanię z cukinii przygotujesz zastępując tradycyjny makaron plaste...
Odsłon: 523
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 32
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 22
Dziś moja ulubiona śniadaniowa zupka mocy SOPA PRIMITIVA z ziół i warzyw z ma...
Odsłon: 24
Składniki
Żołądki dokładnie umyć i pokroić w mniejsze kawałki. W garnku, na oleju zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojony w plasterki czosnek. Dodać mięso i dusić na małym ogniu ok. 10 min. Dodać 2 l przegotowanej wody i listek laurowy, ziele angielskie i gotować 1 godz. na wolnym ogniu. Obrane ziemniaki pokroić w kostkę i tak samo zrobić z dynią. Z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Dodać do garnka. Dodać również zioła prowansalskie, majeranek. Gotować na wolnym ogniu ok. 30 min. Dodać pieprz czarny młotkowany z kolendrą, sól do smaku oraz posiekany koperek. Zupę podawać gorącą. Smacznego.