Sezon na dynię

Bryzol, zimne nóżki i guma balonowa. Czy pamiętasz wszystkie słynne przekąski z czasów PRL-u? Może interesujesz się kuchnią z tamtej epoki? Przekonaj się, czy odpowiesz bezbłędnie na wszystkie osiem pytań. Zdobycie maksymalnej liczby punktów wcale nie jest takie proste!

Polecane artykuły

Informacje Te przekąski mają więcej błonnika niż miska owsianki. Po nich nie będziesz głodny

Niektóre przekąski mogą zaskoczyć swoją wartością odżywczą i wpływem na ciało. Te, które zawierają dużo błonnika, dają długotrwałe uczucie sytości...

1
Informacje Smaruj kanapki zamiast masłem. Ma dobre tłuszcze, pomaga w trawieniu i chroni serce

Pestki słonecznika to jedno z najcenniejszych źródeł roślinnych tłuszczów, witaminy E i magnezu. Regularnie spożywane wspierają serce, poprawiają t...

2
Ewa gotuje Zupa grzybowa i polędwiczki z kurkami. Jesienne dania Ewy Wachowicz

Jesień w kuchni to oczywiście grzyby. Dlatego w 554. odcinku programu "Ewa gotuje" pojawi się pyszna i rozgrzewająca zupa oraz polędwiczki z aromat...

1
Informacje Zamień chleb na warzywne gofry. Sycą na długo, można jeść na diecie

Pieczywo to podstawa polskiego stołu, ale co jeść zamiast chleba, gdy chcesz zredukować kalorie i węglowodany? Warzywne gofry to odpowiedź, która z...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Pieczywo Bułeczki-dyni na Halloween!

Bułeczki z ciasta drożdżowego, formowane w kształcie małych dyniek. Są miękki...

Odsłon: 266

>60 min
1
Ciasta Słonecznikowiec

Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...

Odsłon: 965

>60 min
4
Sałatki Surówka z kapusty pekińskiej

Prosta surówka do obiadu ze świeżych warzyw polanych olejem i sokiem z cytryn...

Odsłon: 1194

15 min
4