Sprawdzone przepisy na Wielkanoc

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje dotyczące kulinariów, zdrowych diet oraz żywieniowych nowinek. Poznaj Joannę Cebulak-Brzykcy - dziennikarkę serwisu Smaker.pl.

Dziennikarka serwisu Smaker.pl - Joanna Cebulak-Brzykcy

Do redakcji Smaker.pl dołączyłam w 2021 roku. Tworzę treści pojawiające się na portalu i w social mediach. Jestem rodowitą krakowianką, magistrem administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu. Ukończyłam też studia podyplomowe z edytorstwa.

Przez 10 lat pracowałam jako copywriter i dziennikarz (pisząc w języku polskim i angielskim), a dodatkowo przez 4 - rozwijałam karierę jako wykładowca akademicki na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oprócz publikacji i prowadzenia zajęć naukowych współtworzyłam hackathony i projekty oparte na finansowaniu społecznościowym.

Lubię ciągle się uczyć, biorąc udział w certyfikowanych szkoleniach - niezależnie, czy są to kilkugodzinne warsztaty kulinarne, czy dwumiesięczne kursy dotyczące marketingu internetowego.  Chętnie angażuję się też w akcje charytatywne.

Zawodowo interesuje mnie webwriting, content marketing, nowe media, PR, UX i crowdfunding. A prywatnie? Jestem pozytywną realistką. Gram w tenisa, pasjonują mnie podróże, kuchnia włoska, fotografia i psychologia.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz do mnie na adres: smaker@firma.interia.pl

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Babka cytrynowa lukrowana

Babka pięknie wyrasta i doskonale smakuje, bardzo długo zachowuje świeżość, j...

Odsłon: 372

30 min
1
Zupy Barszcz z rurą

Proponujemy barszcz czerwony gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych...

Odsłon: 109

30 min
3