Najlepsze ciasta na lato - przepisy

Redakcję serwisu Smaker tworzy zespół doświadczonych dziennikarzy i specjalistów w dziedzinie gotowania, którzy każdego dnia dostarczają wam bieżące informacje dotyczące kulinariów, zdrowych diet oraz żywieniowych nowinek. Poznaj Joannę Cebulak-Brzykcy - dziennikarkę serwisu Smaker.pl.

Dziennikarka serwisu Smaker.pl - Joanna Cebulak-Brzykcy

Do redakcji Smaker.pl dołączyłam w 2021 roku. Tworzę treści pojawiające się na portalu i w social mediach. Jestem rodowitą krakowianką, magistrem administracji oraz mediów społecznościowych w zarządzaniu. Ukończyłam też studia podyplomowe z edytorstwa.

Przez 10 lat pracowałam jako copywriter i dziennikarz (pisząc w języku polskim i angielskim), a dodatkowo przez 4 - rozwijałam karierę jako wykładowca akademicki na Uniwersytecie Jagiellońskim. Oprócz publikacji i prowadzenia zajęć naukowych współtworzyłam hackathony i projekty oparte na finansowaniu społecznościowym.

Lubię ciągle się uczyć, biorąc udział w certyfikowanych szkoleniach - niezależnie, czy są to kilkugodzinne warsztaty kulinarne, czy dwumiesięczne kursy dotyczące marketingu internetowego.  Chętnie angażuję się też w akcje charytatywne.

Zawodowo interesuje mnie webwriting, content marketing, nowe media, PR, UX i crowdfunding. A prywatnie? Jestem pozytywną realistką. Gram w tenisa, pasjonują mnie podróże, kuchnia włoska, fotografia i psychologia.

Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz do mnie na adres: smaker@firma.interia.pl

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Krokiety kowalowej

Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...

Odsłon: 3344

30 min
6
Dania główne Schab w sosie koperkowym

Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...

Odsłon: 34188

30 min
38
Przekąski Znamienita przekąska

Delikatne ciasto , aromatyczne dodatki, super przekąska do pracy lub na drugi...

Odsłon: 604

30 min
3
Desery Cynamonki

Obłędnie delikatne cynamonki z polewą na bazie mascarpone rozpieszczają tak,...

Odsłon: 4842

>60 min
9
Zupy Zupa wiśniowa

Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...

Odsłon: 1407

30 min
8
Przekąski Paszteciki krucho-drożdżowe

Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...

Odsłon: 113625

60 min
199