Aksamitna zupa krem z kukurydzy jest przepyszna. W lecie, gdy na zewnątrz panują upały i nie mamy ochoty na duże porcje, wystarczy za cały obiad! Jest sycąca, kremowa i obłędnie smaczna. Przekonaj się!

Polecane artykuły

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...

Przepękla indochińska, znana również jako GAC, to wyjątkowy owoc z Azji Południowo‑Wschodniej. Jej intensywnie czerwony miąższ kryje w sobie dużą d...

Brukselka nie należy do najbardziej lubianych warzyw, a szkoda, bo - odpowiednio przyrządzona - potrafi naprawdę zachwycić swoim smakiem. Jej dodat...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1449
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
- Wielkanoc
- Do pracy
- Włoska
- Francuska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Przyprawy
Odsłon: 212

