Boże Narodzenie na słodko

Przegrzebując szafki kuchenne znalazłeś czekoladę sprzed miesiąca? Masz na nią ochotę, ale po odpakowaniu odkryłeś, że pokryta jest charakterystycznym szarym nalotem? Sprawdź, czy jest szkodliwy dla zdrowia.

Polecane artykuły

Informacje Mielone z piekarnika. 4 przepisy na szybki i smaczny obiad

Smażenie kotletów na patelni to prawdziwe utrapienie - gorący tłuszcz pryska dosłownie wszędzie, mieszkanie pachnie olejem, a ty stoisz jak przykut...

3
Informacje Gdzie na wakacje dla smakoszy? – podróże kulinarne po Europie i nie tylko

Podróże kulinarne to sposób na to, by poznać kraj takim, jaki jest naprawdę, z perspektywy mieszkańca, a nie tylko poprzez pryzmat turystycznych at...

0
Informacje Jak używać kamienia do pieczenia pizzy w piekarniku?

Kamień do pizzy sprawia, że spód ciasta staje się chrupki. Dzieje się tak, ponieważ kamień magazynuje ciepło i oddaje je prosto do ciasta. Dowiedz...

0
Informacje Jakie ryby zamiast karpia na wigilię? Soczyste, aromatyczne i prawie bez ości

Nie wyobrażasz sobie świąt bez karpia, a jednocześnie wcale nie masz ochoty go przygotowywać? I do tego te nieszczęsne ości. Łosoś, halibut i dorsz...

7

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Pychotka bożonarodzeniowa

Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...

Odsłon: 11124

>60 min
14
Ciasta Domek z piernika

Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...

Odsłon: 1193

>60 min
15
Przekąski Zapiekane ziemniaczki

Tak przygotowane ziemniaki mogą być do drugiego dania lub jako przekąska.

Odsłon: 1217

30 min
7
Przekąski Śledź po kaszubsku

Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...

Odsłon: 1161

30 min
2