Rozgrzewające danie z prostych składników, które z pewnością masz w lodówce? Tu z pomocą przychodzi fasolka po bretońsku. Dodaj do niej boczek i kiełbasę, nie zapomnij również o sporej ilości przypraw: liściach laurowych, ziarenkach ziela angielskiego, pieprzu i kminku. Rodzina będzie się zajadać!

Polecane artykuły

Jeśli szukacie zdrowszej alternatywy dla tradycyjnego masła, to czas rozważyć wybór, który nie tylko smakuje świetnie, ale ma też sporo prozdrowotn...

Rabarbar to warzywo, które zazwyczaj kojarzy się nam z tradycyjnymi ciastami i kompotami. Jednak jego potencjał kulinarny jest znacznie większy, a...

Nie pozwól, aby w twojej kuchni cokolwiek się zmarnowało. W najnowszym odcinku swojego programu Ewa Wachowicz podzieliła się z nami kilkoma efektow...

Surówki to jeden z tych elementów obiadu, który zawsze potrafi poprawić smak dania i wprowadzić do niego świeżość. Jeśli szukacie inspiracji na dod...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 55
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 57

Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 329

Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2551

