Rozgrzewające danie z prostych składników, które z pewnością masz w lodówce? Tu z pomocą przychodzi fasolka po bretońsku. Dodaj do niej boczek i kiełbasę, nie zapomnij również o sporej ilości przypraw: liściach laurowych, ziarenkach ziela angielskiego, pieprzu i kminku. Rodzina będzie się zajadać!

Polecane artykuły

Informacje Warzywa do obiadu na ciepło. Nie tylko buraczki i marchewka z groszkiem

Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...

0
Informacje Gotowanie na indukcji – nowoczesność, oszczędność i precyzja w kuchni

Indukcja zrewolucjonizowała codzienne gotowanie – jest szybsza, bezpieczniejsza i znacznie bardziej energooszczędna niż tradycyjne rozwiązania. Jeś...

0
Informacje Niskokaloryczne śniadania. Dla dbających o linię i zdrowie

Co powinno zawierać śniadanie niskokaloryczne, aby wspomóc twoją walkę o lepszą sylwetkę? Jeśli nie masz na nie pomysłu, zapoznaj się z naszymi! Ni...

2
Informacje Rozpuść we wrzątku i wypij. Napój na poprawę koncentracji, zmęczenie, niedobory witaminy B

Szukasz naturalnego sposobu na walkę z osłabieniem, problemami z koncentracją i niedoborami witamin z grupy B? Drożdże piwne w formie napoju to jed...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
5