Rozgrzewające danie z prostych składników, które z pewnością masz w lodówce? Tu z pomocą przychodzi fasolka po bretońsku. Dodaj do niej boczek i kiełbasę, nie zapomnij również o sporej ilości przypraw: liściach laurowych, ziarenkach ziela angielskiego, pieprzu i kminku. Rodzina będzie się zajadać!
Polecane artykuły
Fondue idealnie nadaje się na imprezę sylwestrową. Jest ono proste w przygotowaniu, a do tego wygląda efektownie i zachęca do wspólnego spędzania c...
Chcesz cieszyć się domową przyprawą do piernika? Przepis na nią jest nie tylko bardzo prosty, ale także efektowny. Zapomnij o gotowych produktach p...
Mini deserki to słodkie przysmaki, które idealnie sprawdzają się podczas każdej imprezy. Nie dość, że ładnie prezentują się na stole, to jeszcze są...
Nadwyżka jedzenia po świętach to spory problem. Szkoda je wyrzucać, dlatego warto poznać sposoby na ponowne wykorzystanie - w tym artykule podpowia...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1212
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457753
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1464
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2280
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 586
