Najlepsze pomysły na roladki obiadowe

Rozgrzewające danie z prostych składników, które z pewnością masz w lodówce? Tu z pomocą przychodzi fasolka po bretońsku. Dodaj do niej boczek i kiełbasę, nie zapomnij również o sporej ilości przypraw: liściach laurowych, ziarenkach ziela angielskiego, pieprzu i kminku. Rodzina będzie się zajadać!

Polecane artykuły

Informacje Przekonaj się jak maty silikonowe do pieczenia mogą ułatwić Twoje gotowanie!

Lubisz piec ciasta lub inne smakołyki i zastanawiasz się, jak ułatwić sobie kuchenne zadania? Maty silikonowe to rozwiązanie, które zrewolucjonizuj...

0
Informacje Jak nie przytyć zimą – co jeść, żeby utrzymać wagę?

Chłodne miesiące sprzyjają podjadaniu i sięganiu po bardziej kaloryczne dania. Zimą organizm częściej domaga się sycących posiłków, co może prowadz...

1
Informacje Jak system POS zwiększa zyski restauracji – 5 kluczowych korzyści dla właścicieli lokali gastronomicznych

W dzisiejszym niezwykle konkurencyjnym świecie gastronomii, właściciele restauracji muszą nieustannie szukać nowych sposobów na zwiększenie efektyw...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Zupa botwinkowa z jajkiem

Zupa botwinkowa to zupa z buraków razem z liśćmi. Przepis na tę zupę jest bar...

Odsłon: 47

30 min
1