Sezon na dynię

Dorsz to jedna z tych ryb, która jak najczęściej powinna gościć w naszym menu. Nie tylko jest niskokaloryczny, nie zawiera dużo tłuszczu, ale i dostarcza sporo wartościowego białka. W tym przepisie ryba ta została podana w formie aromatycznego gulaszu. Nie zapomnij dodać do niego marchewki, czerwonej papryki, pieczarek oraz słodkich pomidorów. Obiecujemy, będzie pysznie.

Polecane artykuły

Informacje Sałatki ze śledziem. Nowe, oryginalne przepisy nie tylko na imprezę

Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...

0
Informacje Najlepsze rogaliki drożdżowe. Z każdym nadzieniem smakują wybitnie, bo sekretem jest ciasto

Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....

19
Informacje Jesienny gulasz. Danie, które rozgrzewa, daje dużo energii i witalności

Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...

2
Informacje Jej uprawa była kiedyś zakazana. Dziś ma ważne miejsce, dba o serce i chroni przed zakrzepami

Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...

15

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
14
Ciasta Piernik dojrzewający

Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...

Odsłon: 2445

30 min
20
60 min
10
>60 min
16