Dorsz to jedna z tych ryb, która jak najczęściej powinna gościć w naszym menu. Nie tylko jest niskokaloryczny, nie zawiera dużo tłuszczu, ale i dostarcza sporo wartościowego białka. W tym przepisie ryba ta została podana w formie aromatycznego gulaszu. Nie zapomnij dodać do niego marchewki, czerwonej papryki, pieczarek oraz słodkich pomidorów. Obiecujemy, będzie pysznie.
Polecane artykuły
Dlaczego masło klarowane jest droższe od zwykłego masła? Na przykład dlatego, że ma ono znacznie dłuższy termin przydatności niż to tradycyjne. A t...
Trudno wyobrazić sobie święta bez barszczu. Najlepszy smak uzyskuje się dzięki naturalnemu zakwasowi z buraków, który nadaje mu głębi i delikatnej...
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2776
