Ewa Gotuje

Dorsz to jedna z tych ryb, która jak najczęściej powinna gościć w naszym menu. Nie tylko jest niskokaloryczny, nie zawiera dużo tłuszczu, ale i dostarcza sporo wartościowego białka. W tym przepisie ryba ta została podana w formie aromatycznego gulaszu. Nie zapomnij dodać do niego marchewki, czerwonej papryki, pieczarek oraz słodkich pomidorów. Obiecujemy, będzie pysznie.

Polecane artykuły

Informacje Zimne przekąski na andrzejki. Stare, dobre, sprawdzone przepisy

Andrzejki to czas, w którym liczą się nie tylko wróżby i zabawa, ale również dobre jedzenie. Tego dnia warto postawić na przysmaki na zimno, które...

2
Informacje Poradnik: Jak dbać o sprzęt kuchenny, by służył latami?

Kuchnia to serce domu, a sprzęty, które w niej umieścisz, to powody, dla których lubisz, bądź nie lubisz gotować. A większość z nas lubi korzystać...

0
Informacje Kuchnia odpornościowa. Sałatki z kiszonek na śniadanie i kolację

Jesienią i zimą nasz układ odpornościowy szczególnie potrzebuje wsparcia, a jednym z najlepszych sposobów na jego wzmocnienie jest włączenie do die...

8
Ewa gotuje Ewa Gotuje: turecka zupa jogurtowa, leczo z dynią i grzybami, tort orzechowo-jabłkowy

Ewa Wachowicz w 556. odcinku programu "Ewa Gotuje" kontynuuje cykl na tradycyjne gotowanie. Zupa będzie góralska, choć z małym twistem. Na danie gł...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Meksykański kociołek

Wielki kociołek pikantnej zupy gulaszowej w stylu meksykańskim, w sam raz na...

Odsłon: 1682

60 min
5
Dania główne Wigilijna kapusta z łazankami

Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....

Odsłon: 2160

30 min
13
Przekąski Bułeczki drożdżowe cynamonowe

Super bułeczki do szkoły na drugie śniadanie dla naszych pociech. SMACZNEGO

Odsłon: 91

60 min
1
Desery Kakaowy sernik gotowany

Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i pyszne ciasto bez...

Odsłon: 26648

30 min
56