Ankieta - książka kucharska

Dorsz to jedna z tych ryb, która jak najczęściej powinna gościć w naszym menu. Nie tylko jest niskokaloryczny, nie zawiera dużo tłuszczu, ale i dostarcza sporo wartościowego białka. W tym przepisie ryba ta została podana w formie aromatycznego gulaszu. Nie zapomnij dodać do niego marchewki, czerwonej papryki, pieczarek oraz słodkich pomidorów. Obiecujemy, będzie pysznie.

Polecane artykuły

Informacje Ciepłe przekąski na andrzejki. Pewniaki, które będą smakować nawet wybrednym gościom

Andrzejki to świetna okazja do spotkania w gronie znajomych i wspólnej zabawy przy dobrym jedzeniu. Choć zimne przysmaki zawsze cieszą się powodzen...

0
Informacje Szybkie sałatki dla niespodziewanych gości. Zrobisz, zanim dobrze się rozsiądą

Szybkie sałatki dla niespodziewanych gości to ratunek każdej gospodyni, która nie lubi być zaskakiwana. Gdy dzwoni dzwonek do drzwi, a w lodówce pa...

1
Ewa gotuje Rozgrzewające dania w kuchni Ewy Wachowicz

Nic tak nie rozgrzewa jak pyszna domowa zupa. Doskonale wie o tym Ewa Wachowicz, dlatego w najnowszym 557. odcinku programu "Ewa gotuje" przygotuje...

1
Informacje Co jedzą mieszkańcy Kostaryki, że żyją ponad 100 lat? Niektóre produkty zaskakują

Mieszkańcy Kostaryki słyną z długowieczności i dobrego zdrowia. W regionie Nicoya, należącym do tzw. niebieskich stref, wiele osób dożywa okolic se...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Surówka z topinambura

Surówka z topinambura to wyjątkowe połączenie świeżości, słodyczy i chrupkośc...

Odsłon: 65293

15 min
41
Desery Babka marmurkowa

Pyszna, mięciutka tradycyjna babka marmurkowa, rozpływająca się w ustach . Id...

Odsłon: 111072

>60 min
212