Jak zrobić zdrowszy budyń i kisiel?

Przepadasz za podwieczorkami? Pewnie często sięgasz wtedy po budyń lub kisiel. W końcu to idealne desery, zwłaszcza z dodatkiem świeżych owoców. Sprawdź, jak przygotować budyń lub kisiel tak, aby były zdrowsze!

Polecane artykuły

Ewa gotuje 453. odcinek programu Ewa Gotuje

W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób mo...

0
Ewa gotuje Wiosenne smaki w kuchni Ewy Wachowicz

Koniec maja to idealny moment na sięgnięcie do lekkich wiosennych potraw. W 453. odcinku programu „Ewa gotuje”, Ewa Wachowicz zdradziła przepisy na...

4
Informacje Dlaczego warto mieć miód w kuchni?

20 maja obchodzimy Światowy Dzień Pszczół. Pszczoły to pożyteczne owady, które dają bogactwa, z których korzystasz na co dzień. Najbardziej popular...

0
Informacje Trzy sposoby gotowania bobu. Sprawdź, jak robić to dobrze

Pyszne warzywo, którego nie może zabraknąć latem w naszej kuchni. Jak ugotować ziarna bobu, aby w pełni cieszyć się ich smakiem? Sprawdźcie!

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
1
60 min
1
Przekąski Sadzone jajka zapiekane w ziemniakach

Zaserwowałam moim domownikom jajka sadzone trochę w innej wersji, bo zapiekan...

Odsłon: 235

60 min
0
15 min
2