Jak zrobić zdrowszy budyń i kisiel?
Przepadasz za podwieczorkami? Pewnie często sięgasz wtedy po budyń lub kisiel. W końcu to idealne desery, zwłaszcza z dodatkiem świeżych owoców. Sprawdź, jak przygotować budyń lub kisiel tak, aby były zdrowsze!

Polecane artykuły

Przekonaj się, które dania okazały się najchętniej wyszukiwane na przełomie wiosny i lata. Oto 10 najpopularniejszych przepisów naszych użytkownikó...

Zastanawiasz się, jak wykorzystać resztki mięsa z rosołu? Możliwości jest naprawdę dużo! Kotlety, pasty, pyzy czy sałatki to tylko kilka z wielu op...

Ciasto francuskie to bardzo uniwersalny składnik, który doskonale komponuje się zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi dodatkami. Jak wykorzystać ci...

Karkówka to jedno z ulubionych mięsnych dań Polaków. Karczek może być przygotowywany na grillu, w marynacie lub bez. Świetnie będzie także smakować...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Orzechy
- Sałatki owocowe
Odsłon: 34

Bardzo smaczne, marynowane w zalewie octowej, plasterki z ogórków, smakują ja...
Odsłon: 5828

Sałatka Waldorf czyli klasyka kuchni amerykańskiej. Nazwa pochodzi od hotelu...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Komunia
- Do pracy
- Amerykańska
- Włoska
- Bez glutenu
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Owoce
- Orzechy
- Przyprawy
Odsłon: 457

Królowa pomidorowa. Dzieciaki ją uwielbiają. Dziś szybka wersja. Jeśli zosta...
Odsłon: 158

Litewskie cepeliny to danie bardzo podobne do doskonale znanych na wschodzie...
Odsłon: 236

