Z pozoru niepasujące do siebie składniki w jednym koktajlu dostarczą wam niesamowitych doznań smakowych. Jest nie tylko smaczny, ale również niesamowicie zdrowy. Taki napój świetnie sprawdzi się na diecie, możesz zaserwować go na drugie śniadanie lub podwieczorek.

Polecane artykuły

Tatsoi to kapusta szczególnie popularna wśród fanów azjatyckich dań. Wyróżnia się ona lekko orzechowym smakiem i wszechstronnym zastosowaniem w kuc...

Ewa Wachowicz podczas przygotowania dań w swoim programie lubi sięgać po klasyczne składniki, z którym powstają smakowite przepisy. Tym razem w rol...

Algi wakame to popularny składnik kuchni azjatyckiej. Są one niskokaloryczne, wszechstronne w zastosowaniu, a do tego niezwykle odżywcze – można zn...

Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jabłka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Placki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 1377

