Z pozoru niepasujące do siebie składniki w jednym koktajlu dostarczą wam niesamowitych doznań smakowych. Jest nie tylko smaczny, ale również niesamowicie zdrowy. Taki napój świetnie sprawdzi się na diecie, możesz zaserwować go na drugie śniadanie lub podwieczorek.

 

Polecane artykuły

Informacje Możesz jeść na surowo, na ciepło, a nawet marynować. Ma dużo błonnika, wspomaga trawienie i wzrok

Tatsoi to kapusta szczególnie popularna wśród fanów azjatyckich dań. Wyróżnia się ona lekko orzechowym smakiem i wszechstronnym zastosowaniem w kuc...

1
Ewa gotuje Ziemniaki w zupie i drugim daniu. Smakowite potrawy Ewy Wachowicz

Ewa Wachowicz podczas przygotowania dań w swoim programie lubi sięgać po klasyczne składniki, z którym powstają smakowite przepisy. Tym razem w rol...

1
Informacje Popularny składnik azjatyckiej kuchni. Mało kalorii, dużo kwasów omega-3 i magnezu

Algi wakame to popularny składnik kuchni azjatyckiej. Są one niskokaloryczne, wszechstronne w zastosowaniu, a do tego niezwykle odżywcze – można zn...

0
Informacje Pyszne ciasta z dynią. Najlepsze przepisy, które warto znać

Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Konfitura z fig (dżem z fig)

Prawdziwy rarytas :) Konfitura z fig to mega pyszny dodatek do rogali, chałek...

Odsłon: 8565

>60 min
13
Ciasta Ciasto z rabarbarem na kefirze

Ciasto jest bardzo puszyste i wilgotne i nie dość, że szybko się robi to i sz...

Odsłon: 14313

60 min
29
Ciasta Ciasto jogurtowe ze śliwkami i kruszonką

Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski wszystkie składnik...

Odsłon: 1753

30 min
7