Idealnie pasują jako wsad do kanapki, którą zjesz podczas przerwy w pracy lub samodzielne danie, które zaserwujesz rodzinie na obiad. Pyszna alternatywa dla mięsnych kotletów. Jeśli więc szukasz lżejszej wersji polskiego klasyka, ta potrawa sprawdzi się rewelacyjnie. Smacznego!

Polecane artykuły

Doskonały kotlet schabowy wymaga równie doskonałych dodatków. Choć wybór dobrego mięsa jest kluczowy, to właśnie surówki nadają całemu daniu charak...

Już w sobotę 15 marca w programie Ewa Gotuje, w domu Ewy Wachowicz, pojawi się specjalna gościni. To właśnie dla niej prowadząca przygotuje ulubion...

Czy wiesz, że słynne w kuchni azjatyckiej grzyby mun można znaleźć w polskich lasach? Ten niepozorny pokarm to prawdziwa skarbnica składników odżyw...

Ser halloumi to cypryjska duma narodowa o wyjątkowych właściwościach, które sprawiają, że możesz go grillować, smażyć i piec bez obaw o to, że się...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 245

Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1862

