Idealnie pasują jako wsad do kanapki, którą zjesz podczas przerwy w pracy lub samodzielne danie, które zaserwujesz rodzinie na obiad. Pyszna alternatywa dla mięsnych kotletów. Jeśli więc szukasz lżejszej wersji polskiego klasyka, ta potrawa sprawdzi się rewelacyjnie. Smacznego!

Polecane artykuły

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...

Przepękla indochińska, znana również jako GAC, to wyjątkowy owoc z Azji Południowo‑Wschodniej. Jej intensywnie czerwony miąższ kryje w sobie dużą d...

Brukselka nie należy do najbardziej lubianych warzyw, a szkoda, bo - odpowiednio przyrządzona - potrafi naprawdę zachwycić swoim smakiem. Jej dodat...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1524
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
- Wielkanoc
- Do pracy
- Włoska
- Francuska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Przyprawy
Odsłon: 217

