Jak przyrządzić pyszne podudzia z kurczaka? Dodaj do nich kurki, cebulę oraz seler naciowy. Nie zapomnij o przyprawach, świetnie sprawdzą się zioła prowansalskie, słodka papryka, czosnek oraz spora ilość pieprzu. Danie świetnie będzie smakować podane z brązowym ryżem.

Polecane artykuły

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...

Artykuł sponsorowany
Idealnie zarumienione warzywa, soczysty stek przypieczony z brzegu czy puszysta jajecznica bez grama tłuszczu – to wszystko nie dzieje się przypadk...

Delikatne kwiaty warzywne coraz częściej goszczą na naszych talerzach. Można je piec, faszerować czy nawet marynować, co otwiera przed nami szeroki...

Chcesz zachować smak lata na dłużej? W takim razie przygotuj przetwory z rabarbaru na zimę. To warzywo pełne witamin charakteryzuje się kwaśnym sma...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113037

Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Kremy
- Makaron
- Owoce
- Wiśnie
- Mięso
- Przyprawy
- Cynamon
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753

Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 566

