Uczta Smaków - Tradycyjne dania kuchni polskiej

Kremowy kurczak z brązowym ryżem

Jak przyrządzić pyszne podudzia z kurczaka? Dodaj do nich kurki, cebulę oraz seler naciowy. Nie zapomnij o przyprawach, świetnie sprawdzą się zioła prowansalskie, słodka papryka, czosnek oraz spora ilość pieprzu. Danie świetnie będzie smakować podane z brązowym ryżem.

Polecane artykuły

Informacje Jak zrobić zakwas? To podstawa wigilijnego barszczu

Trudno wyobrazić sobie bez niego Boże Narodzenie. Jego aromat pamiętamy z dzieciństwa, jako ten, który rozpoczynał najznakomitszą kolację całego ro...

23
Informacje Czy warto gotować z Michelem? Recenzja internetowego kursu kulinarnego

Michel Moran zaprasza wszystkich do zapoznania się z jego autorskim kursem kulinarnym, będącym podsumowaniem 40-letniego doświadczenia w gotowaniu....

0
Informacje Jak przygotować święta i nie wydać fortuny? Praktyczny poradnik dla każdego

Czy można przyrządzić przysmaki na święta Bożego Narodzenia, nie wydając fortuny, szczególnie w dzisiejszych czasach szalejącej inflacji? Okazuje s...

0
Informacje Tak chudnie Michniewicz, Lewandowska i Kardashian. Strategia liczy się też w kuchni

Trener polskiej reprezentacji w piłce nożnej - Czesław Michniewicz - przechodzi metamorfozę na oczach widzów. Wielu fanów obserwuje, że selekcjoner...

12

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Tradycyjny polski sos do ryby

Tradycyjny staropolski sos, często zwany szarym, do ryb. Długo się obawiałam...

Odsłon: 123

15 min
3
Zupy Zupa z ryżem

Delikatna i smaczna zupa z ryżem nazywana przez domowników ryżajką, gotowana...

Odsłon: 693

30 min
10
Desery Piernik na kefirze

W te święta zaskocz swoich bliskich niebanalną wersją piernika! Ciasto to będ...

Odsłon: 18089

60 min
28
Desery Ciasto Śnieżynka

Ciasto śnieżynka, jest inspirowane popularnym, włoskim deserem świątecznym o...

Odsłon: 5921

>60 min
13
>60 min
7
30 min
12