Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na śniadanie lub przekąskę. Wypróbuj przepis, a nie pożałujesz!

Polecane artykuły

Truskawki to bezdyskusyjna królowa lata. Soczyste, pachnące słońcem i pełne smaku – aż żal, że sezon na nie trwa tak krótko. Na szczęście istnieje...

Pieczony kalafior to idealna opcja na szybki posiłek bez mięsa. Jest on nie tylko niezwykle smaczny i prosty w przygotowaniu, ale również bardzo od...

Jesteś na diecie i unikasz owoców jak ognia? Wiedz, że nie tędy droga. Okazuje się, że istnieje cały wachlarz pokarmów o niskim indeksie glikemiczn...

Smak świeżej botwinki to jedno z najpiękniejszych wspomnień wiosny i lata. Na szczęście nie musicie się z nim żegnać, gdy sezon minie. Dzięki domow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 182

Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104526

Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 340

Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9049

