Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na śniadanie lub przekąskę. Wypróbuj przepis, a nie pożałujesz!

Polecane artykuły

Babka wielkanocna to przysmak, bez którego trudno wyobrazić sobie świąteczny stół. Jest ona lekka, puszysta, a do tego wyjątkowo smaczna. W tym rok...

Trudno wyobrazić sobie świąteczny stół bez ciast. Babki, serniki czy mazurki to obowiązkowy element wielkanocnego jadłospisu w wielu domach. W tym...

537. odcinek obfitował w przepisy, które można śmiało wypróbować na eleganckim obiedzie rodzinnym. Gęsta zupa cebulowa, pieczeń z indyka i lekka ch...

Ćwikła to przysmak, bez którego trudno wyobrazić sobie wielkanocny stół. Smaczna i aromatyczna, stanowi ona doskonały dodatek do świątecznych specj...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zapiekanka obłędna w smaku!
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Mięso
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 336

Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 391

Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Ciasta
- Serniki
- Dla zdrowia
Odsłon: 797

