Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na śniadanie lub przekąskę. Wypróbuj przepis, a nie pożałujesz!

Polecane artykuły

Informacje 7 pomysłów na karczocha. Warzywo o orzechowym smaku, które wspomaga trawienie

Karczoch to warzywo, które rzadko gości na naszych stołach, a szkoda, bo ma nam naprawdę dużo do zaoferowania – i to nie tylko pod względem smakowy...

3
Informacje Ciasta z warzyw. Gdy postawisz na stół, goście się nie zorientują

Ciasto, które wygląda jak klasyczny wypiek, pachnie czekoladą albo wanilią, ma wilgotne, mięciutkie wnętrze… a jednak nie do końca jest tym, za co...

2
Informacje Sałatki ze świeżych warzyw. Zdrowe, kolorowe i niskokaloryczne

To prawdziwe skarby natury, po które warto sięgać jak najczęściej. Zawarty w nich błonnik pomaga w prawidłowym trawieniu, a do tego oczyszcza organ...

6
Informacje Pełne dobrego białka i kwasów tłuszczowych. Jak zrobić tofu w domu?

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Ciastka z masłem orzechowym

Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...

Odsłon: 1034

30 min
4
Sałatki Mizeria

Tej sałatki nikomu nie trzeba przedstawiać. Mizeria od lat gości na polskich...

Odsłon: 313

15 min
6
Dania główne Pieczone bataty

Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...

Odsłon: 940

30 min
2
30 min
2
Desery Bajaderki

Bajaderki to nie tylko pyszna słodka przekąska, ale przede wszystkim sposób n...

Odsłon: 1191

30 min
5