Awokado to cenne źródło zdrowych tłuszczów i białek. Gdy połączysz je z jajkami, stworzysz aromatyczną, kremową pastę. Ta świetnie sprawdzi się na śniadanie lub przekąskę. Wypróbuj przepis, a nie pożałujesz!

Polecane artykuły

Karczoch to warzywo, które rzadko gości na naszych stołach, a szkoda, bo ma nam naprawdę dużo do zaoferowania – i to nie tylko pod względem smakowy...

Ciasto, które wygląda jak klasyczny wypiek, pachnie czekoladą albo wanilią, ma wilgotne, mięciutkie wnętrze… a jednak nie do końca jest tym, za co...

To prawdziwe skarby natury, po które warto sięgać jak najczęściej. Zawarty w nich błonnik pomaga w prawidłowym trawieniu, a do tego oczyszcza organ...

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1034

Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 940

