Pieczone żeberka w miodowej glazurze. Palce lizać!
Danie, które przypadnie do gustu wszystkim mięsożercom. Mięso będzie rozpływać się w ustach, wyborny smak zawdzięcza marynacie z miodu i sosu sojowego. Doskonała potrawa na obiad dla całej rodziny.

Polecane artykuły

Kiedyś mogliśmy jedynie o nich pomarzyć, dziś egzotyczne owoce są na wyciągnięcie ręki, dlatego warto z tego korzystać. Na sklepowych półkach bez...

Choć większość Polaków przypomina sobie o niej dopiero podczas Wielkanocy, warto po nią sięgać zdecydowanie częściej. Czym jest rzeżucha, jakie ma...

Właściwości prozdrowotne otrębów są zdecydowanie niedoceniane. Produkt ten, który powstaje „przypadkiem", najczęściej podczas wyrobu mąki, dostarcz...

Babka wielkanocna jest obowiązkowym punktem na wielkanocnym stole w wielu polskich domach. Nie tylko ta sklepowa, ale również domowa babka wielkano...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna...
Odsłon: 195
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pom...
- Wielkanoc
- Polska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Mięso
- Jagnięcina
- Przyprawy
- Cynamon
- Czosnek
- Kolendra
- Tymianek
Odsłon: 180

Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 500

