E-book Wielkanoc

Pieczone żeberka w miodowej glazurze. Palce lizać!

Danie, które przypadnie do gustu wszystkim mięsożercom. Mięso będzie rozpływać się w ustach, wyborny smak zawdzięcza marynacie z miodu i sosu sojowego. Doskonała potrawa na obiad dla całej rodziny.

Polecane artykuły

Informacje Niedoceniania otoczka ziarna. Oczyszcza jelita niczym odkurzacz, reguluje poziom glukozy we krwi

Właściwości prozdrowotne otrębów są zdecydowanie niedoceniane. Produkt ten, który powstaje „przypadkiem", najczęściej podczas wyrobu mąki, dostarcz...

4
Informacje Jak szybko odświeżyć kilkudniową babkę wielkanocną? Jest na to doskonały patent

Babka wielkanocna jest obowiązkowym punktem na wielkanocnym stole w wielu polskich domach. Nie tylko ta sklepowa, ale również domowa babka wielkano...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Pieczarki faszerowane

Pieczarki faszerowane boczkiem i mozarellą, zapiekane w piecu to doskonały do...

Odsłon: 941

60 min
6
Przekąski Serkowa rolada z salmi

Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna...

Odsłon: 195

30 min
4
60 min
12