Boże Narodzenie na słono

Niezwykle aromatyczne i bardzo zdrowe danie. Pieczony pstrąg z dodatkiem pachnących ziół i w naturalnym, warzywnym sosie. Danie możesz przygotować zarówno z całego pstrąga, jak i z filetów. Przekonaj się!

 

Polecane artykuły

Informacje Śledzie na wigilię. Zachowaj przepisy, przydadzą się na inne okazje

Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...

1
Informacje Święta last minute – te dania zdążysz zrobić na ostatnią chwilę!

Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...

0
Informacje Do biszkoptu i aromatycznego kremu. Najlepsze ciasta z orzechów włoskich

Orzechy włoskie od wieków goszczą w polskiej kuchni, a ich intensywny smak doskonale komponuje się ze słodkimi wypiekami. To właśnie one sprawiają,...

0
Informacje Przepis na najlepszą masę makową. Świąteczne wypieki będą wyjątkowo smaczne

To jakość masy makowej decyduje o tym, czy tradycyjne świąteczne słodkości będą udane. Sprawdź, co zrobić, aby uzyskać jak najlepszy efekt i zachwy...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
11
Ciasta Miodownik świąteczny - CICHA NOC

Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...

Odsłon: 6408

>60 min
20
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 5430

>60 min
32
Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 13392

60 min
22
Przekąski Śledzie po białostocku

Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...

Odsłon: 5164

30 min
6