Ewa Gotuje

Ten podkarpacki przysmak świetnie sprawdzi się zarówno na śniadanie, przekąskę, jak i kolację. Proziaki to mączne placki, które w towarzystwie ziołowego twarożku są po prostu obłędne. Wypróbuj przepis!

Polecane artykuły

Informacje Syrop z pigwy na odporność i regenerację wątroby. Przepis z kajetu mojej babci

Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...

1
Informacje Mają dużo cynku, wspomagają serce i pamięć. Co zrobić z pestek dyni?

Niepozorne, chrupiące i pełne wartości odżywczych – pestki dyni to jeden z najzdrowszych produktów, które możemy dodać do codziennej diety. Zawiera...

1
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Garus gruszkowo-jabłkowy, babka ziemniaczana z boczkiem, placuszki z dyni na słodko

Ewa Wachowicz zaprasza na gotowanie w dawnym stylu. W 553. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca sięga po stare receptury, np. na garusa, o któr...

1
12

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
20
Dania główne Ryba z airfryera

Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...

Odsłon: 44533

30 min
18
60 min
3