Jedna z ulubionych zup Polaków, czyli krupnik. Doskonale sprawdzi się na obiad w środku tygodnia. Będziesz potrzebować marchewki, pietruszki, kaszy jęczmiennej oraz dużej ilości ziemniaków. Nie zapomnij dodać świeżego koperku!

Polecane artykuły

Babka wielkanocna to przysmak, bez którego trudno wyobrazić sobie świąteczny stół. Jest ona lekka, puszysta, a do tego wyjątkowo smaczna. W tym rok...

Trudno wyobrazić sobie świąteczny stół bez ciast. Babki, serniki czy mazurki to obowiązkowy element wielkanocnego jadłospisu w wielu domach. W tym...

537. odcinek obfitował w przepisy, które można śmiało wypróbować na eleganckim obiedzie rodzinnym. Gęsta zupa cebulowa, pieczeń z indyka i lekka ch...

Ćwikła to przysmak, bez którego trudno wyobrazić sobie wielkanocny stół. Smaczna i aromatyczna, stanowi ona doskonały dodatek do świątecznych specj...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Gryczana
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Majeranek
- Mięta
- Pierogi
- Ciasta
Odsłon: 138

