Puszysty mus cytrynowy z borówkami

Wystarczy kilka chwil, by przygotować pyszny deser na lato. Lekko kwaskowaty, bo cytrynowy mus przełamano słodszymi owocami. Przekonaj się, jak go zrobić. Przepis jest naprawdę prosty!

Polecane artykuły

Informacje Jak wykorzystać farsz z ruskich? Zrobisz nie tylko wyborne naleśniki

Po przygotowaniu pierogów ruskich zostało ci sporo farszu? Każdemu się zdarza. Masz dwa wyjścia, albo wyjeść łyżką całość prosto z miski, albo użyć...

3
Informacje Jak lepić pierogi? Nie tylko się nie rozpadną, ale zrobią ogromne wrażenie

Od najmłodszych lat karmią nas nimi babcie - nic dziwnego, że Polacy uwielbiają pierogi. Od kilku lat potrawa podbija również światowe salony. Amer...

89
Informacje Pyszny i klarowny rosół. Odkryj babciny sposób, dzięki któremu nigdy nie będzie mętny

Jak przygotować pyszny, domowy rosół, tak aby nie wyszedł mętny i bez smaku? Podpowiemy ci, na co zwrócić uwagę podczas gotowania. Wystarczy kilka...

79

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
11
Dania główne Leniwe dyniowe

Przepis na leniwe pierogi dyniowe czyli kluski z twarogu, dyni hokkaido, mąki...

Odsłon: 1264

>60 min
12
Wędliny Salceson z głowizny.

Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...

Odsłon: 191

>60 min
4