Wystarczy kilka chwil, by przygotować pyszny deser na lato. Lekko kwaskowaty, bo cytrynowy mus przełamano słodszymi owocami. Przekonaj się, jak go zrobić. Przepis jest naprawdę prosty!

Polecane artykuły

Kwiaty bzu lilaka to nie tylko piękna ozdoba ogrodu i symbol wiosny, ale też skarbnica naturalnych właściwości, które od lat wykorzystywano w domow...

W kuchni Ewy Wachowicz widać już wiosnę. W 543. odcinku programu gospodyni przygotuje dania lekkie, na bazie sezonowych składników. Nie zabraknie w...

Mniszek lekarski to znacznie więcej niż tylko żółte kwiaty. W jego zielonych częściach – liściach, pączkach i łodygach – kryje się prawdziwa skarbn...

Młoda kapusta to prawdziwa skarbnica witamin, idealna do lekkich, wiosennych surówek. To proste w przygotowaniu, pełne smaku i wartości odżywczych...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Jajka
- Ciasta
- Kremy
Odsłon: 224

Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Warzywa
- Nabiał
- Mleko
- Ciasta
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24

