Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.

Polecane artykuły

Ciasto, które wygląda jak klasyczny wypiek, pachnie czekoladą albo wanilią, ma wilgotne, mięciutkie wnętrze… a jednak nie do końca jest tym, za co...

To prawdziwe skarby natury, po które warto sięgać jak najczęściej. Zawarty w nich błonnik pomaga w prawidłowym trawieniu, a do tego oczyszcza organ...

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...

Artykuł sponsorowany
Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Makaron
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Wołowina
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 224

Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099

