Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.

 

Polecane artykuły

Informacje Ciasta z warzyw. Gdy postawisz na stół, goście się nie zorientują

Ciasto, które wygląda jak klasyczny wypiek, pachnie czekoladą albo wanilią, ma wilgotne, mięciutkie wnętrze… a jednak nie do końca jest tym, za co...

2
Informacje Sałatki ze świeżych warzyw. Zdrowe, kolorowe i niskokaloryczne

To prawdziwe skarby natury, po które warto sięgać jak najczęściej. Zawarty w nich błonnik pomaga w prawidłowym trawieniu, a do tego oczyszcza organ...

5
Informacje Pełne dobrego białka i kwasów tłuszczowych. Jak zrobić tofu w domu?

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...

6
Informacje Jaki kubek termiczny wybrać w 2025 roku? Ranking TOP 5 propozycji

Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
4
>60 min
5
Przekąski Drobiowe placuszki

Dzisiejsze placuszki przygotowałam z drobiu , pieczarek, sera oraz maki kukur...

Odsłon: 50

30 min
7
Desery Trufle z kaszy jaglanej

Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...

Odsłon: 1099

30 min
6