Dania jednogarnkowe

Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.

 

Polecane artykuły

Informacje Mało znana, przez co jest niedoceniana. Kasza owsiana - właściwości i przepisy

Większość z nas kojarzy owies głównie z płatkami owsianymi, które trafiają na nasze stoły m.in. w formie owsianki czy zdrowych przekąsek. Tymczasem...

4
Ewa gotuje Ewa Wachowicz zaskakuje. Co zrobiła z klasycznymi daniami?

Ewa Wachowicz zabrała się za przyrządzanie absolutnych klasyków - kapuśniaka, golonki i sernika. Nie kierowała się jednak tradycyjnymi przepisami i...

2
Informacje Obiad na 2 dni. Propozycje szybkich dań dla zapracowanych

Obiad na dwa dni to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą zaoszczędzić czas i energię w codziennej rutynie. Przygotowując posiłek na kilka dni,...

7
Informacje Cztery skuteczne sposoby, dzięki którym ograniczysz marnowanie żywności

Marnowanie żywności to problem wielowymiarowy. Można spojrzeć na niego z perspektywy społecznej – gdy mnóstwo ludzi na świecie głoduje, część wyrzu...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka na Andrzejki

Sałatka na Andrzejki z tuńczykiem, jajkiem i ryżem jest łatwa w przygotowaniu...

Odsłon: 929

30 min
4
Ciasta Ciasto z mandarynkami

Bardzo proste i smaczne ciasto z mandarynkami. Wystarczy zmiksować kilka skła...

Odsłon: 34

15 min
3
Sałatki Sałatka z pieczarkami marynowanymi

Fajny prosty przepis na pyszną sałatkę, którą można serwować na różne okazje...

Odsłon: 51

15 min
6
Przekąski Smażony camembert z żurawiną

Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...

Odsłon: 29

15 min
1