Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.

 

Polecane artykuły

Informacje Co jedzą mieszkańcy Kostaryki, że żyją ponad 100 lat? Niektóre produkty zaskakują

Mieszkańcy Kostaryki słyną z długowieczności i dobrego zdrowia. W regionie Nicoya, należącym do tzw. niebieskich stref, wiele osób dożywa okolic se...

1
Informacje Placuszki z wczorajszych ziemniaków. Najlepszy przepisy z notatnika mojej babci

Nie wyrzucaj wczorajszych ziemniaków. Zrób z nich placuszki - dokładnie tak, jak nasze babcie. Kiedy w lodówce zostały ugotowane bulwy z obiadu, ni...

2
Ewa gotuje Ewa gotuje: Marokańska harira, ziemniaki z pomidorami i fetą, ciasto pomarańczowe

Kiedy za oknem wiatr i plucha, warto rozgrzać się pyszną zupą. Ewa Wachowicz w 557. odcinku programu "Ewa gotuje" zdradzi przepis na marokańską zup...

2
Informacje Rozgrzewające napoje nie tylko na chłodne wieczory. Działają też na odporność i lepsze samopoczucie

Jesień i zima to czas, w którym nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Pogarszająca się pogoda wpływa nie tylko na samopoczucie i poziom en...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Przetwory Sałatka szwedzka z ogórków na zimę

Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...

Odsłon: 1336604

>60 min
4843
Ciasta Sernik puszysty z mlekiem w proszku.

Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...

Odsłon: 422635

60 min
1160