Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.
Polecane artykuły
Karp na wigilię to dla wielu osób potrawa, bez której nie ma świąt Bożego Narodzenia. Jednak żeby naprawdę zachwycił, trzeba go dobrze przygotować....
W wielu domach w święta Bożego Narodzenia króluje oczywiście barszcz czerwony. W wigilię zajada się go najczęściej z uszkami, doskonale smakuje rów...
Materiał promocyjny
Tego dnia chcemy sięgnąć po produkty najlepszej jakości. Siadamy razem do stołu, a na nim królują wędliny, pieczone mięsa i soczysta szynka świątec...
Smażony karp to niezbędny element świątecznego jadłospisu w wielu domach, jednak nie zawsze wychodzi tak, jakbyśmy tego chcieli. Wystarczy nieodpow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Halloween
- Amerykańska
- Warzywa
- Papryka
- Jajka
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
Odsłon: 663
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 304
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3163
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4050
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 837