Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.
Polecane artykuły
Większość z nas kojarzy owies głównie z płatkami owsianymi, które trafiają na nasze stoły m.in. w formie owsianki czy zdrowych przekąsek. Tymczasem...
Ewa Wachowicz zabrała się za przyrządzanie absolutnych klasyków - kapuśniaka, golonki i sernika. Nie kierowała się jednak tradycyjnymi przepisami i...
Obiad na dwa dni to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą zaoszczędzić czas i energię w codziennej rutynie. Przygotowując posiłek na kilka dni,...
Artykuł sponsorowany
Marnowanie żywności to problem wielowymiarowy. Można spojrzeć na niego z perspektywy społecznej – gdy mnóstwo ludzi na świecie głoduje, część wyrzu...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 29
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Makaron
- Warzywa
- Nabiał
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 118