Idealna przekąska lub dodatek do obiadu, czyli grzyb - w tym przypadku boczniak - przygotowany zupełnie jak schabowy. Pyszna, chrupiąca panierka sprawi, że danie stanie się jeszcze smaczniejsze. Wspaniała propozycja dla wegetarian, ale i po prostu - dla miłośników leśnych przysmaków. Wypróbuj przepis - teraz grzyby są przecież najlepsze!

 

Polecane artykuły

4
Informacje Sycąca owsianka z darami jesieni. W takim duecie wyśmienicie działają na jelita i odporność

Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...

1
Informacje Teraz jest moda na te orzechy, Polacy jedzą garściami. Eksperci od zdrowia mówią wprost: uważajcie

Jeszcze niedawno uznawane za luksusowy dodatek do deserów, dziś pistacje stały się jedną z najchętniej wybieranych przekąsek. Coraz częściej pojawi...

2
Informacje Dania jednogarnkowe na jesienne chłody. Rozgrzewają i sycą

Jesienne wieczory pachną cynamonem, deszczem i... gulaszem bulgoczącym w garnku. Co jeść jesienią, żeby poczuć prawdziwą ulgę? Dania jednogarnkowe!...

9

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Dynia w occie marynowana

To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...

Odsłon: 7863

>60 min
12
Dania główne Gołąbki tradycyjne

Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...

Odsłon: 1067

60 min
7
Dania główne Fasolka po bretońsku

Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...

Odsłon: 36090

30 min
46
15 min
5
Ciasta Jabłecznik tradycyjny na smalcu

Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze babcie piekły jabłe...

Odsłon: 6223

60 min
15