Soczysty i kruchy boczek w piwie
Tak przygotowane mięso może być fantastycznym obiadem lub, gdy jest podane na zimno, aromatycznym dodatkiem do chleba. Jeśli chcesz przygotować boczek zapiekany w piwie dla swoich bliskich, najlepiej podaj go z tłuczonymi ziemniakami, buraczkami i wyrazistym sosem. Przekonaj się, jak zrobić to wspaniałe danie!
Polecane artykuły
Wymaga cierpliwości i precyzji, ale z odpowiednimi wskazówkami każdy może go zrobić w swojej kuchni. Trudno wyobrazić sobie bez niego śniadanie i k...
Roszponka warzywna jest bardzo często mylona ze swoją dalszą kuzynką - sałatą. Jednak okazuje się, że ma z nią niewiele wspólnego. Charakteryzuje j...
W kuchni Ewy Wachowicz królują przede wszystkim składniki dobrej jakości. W 520. odcinku prowadząca przygotuje z nich pyszne i zdrowe dania. Aromat...
Pyszny i aromatyczny sos to podstawa każdego makaronu. To on decyduje o ,,być albo nie być” tego dania – odpowiednio skomponowane i przyprawione sk...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26617
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Azjatycka
- Indyjska
- Chińska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Owoce morza
- Krewetki
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Tymianek
- Dla zdrowia
Odsłon: 164