Szakszuka to słynne danie, pochodzące z Izraela. Dziś przekonajcie się, w jaki sposób można przygotować tę potrawę z sezonowych, polskich produktów.

Polecane artykuły

Świeże ogórki - zarówno gruntowe, jak i szklarniowe - to lekkie, niskokaloryczne warzywa o wysokiej zawartości wody i cennych składników mineralnyc...

Kapusta to prawdziwa bohaterka w repertuarze oszczędnego kucharza – niedroga, wszechstronna i zdrowa. Jeśli szukasz sposobów na wykorzystanie tego...

Tym razem Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na najlepsze steki z grilla - w towarzystwie masła z anchois. To jednak nie wszystko, bo...

Choć rabarbar często pojawia się w deserach, w botanice określany jest jako warzywo. Jego intensywnie kwaśny smak doskonale kontrastuje ze słodyczą...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Deser albo słodkie, ciepłe śniadanie z ciasta filo, twarogu i brzoskwiń. Masł...
Odsłon: 41

Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 131

