Ciasta na Boże Narodzenie

Pyszny przepis na szarlotkę z podpieczonych rubinoli. To jabłka, które po obraniu ze skórki nie ciemnieją. Ciasto wyjdzie puszyste, lekkie, kruche i soczyste, dlatego warto je przygotować i poczęstować nim najbliższych. Wypróbuj przepis w nadchodzący weekend lub na święta!

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze zupy na odchudzanie. Metabolizm przyspieszy, apetyt będzie mniejszy

Skutecznym sposobem, który pomoże wesprzeć proces odchudzania, jest sięgnięcie po zupy. Dostarczają mnóstwa warzyw, doskonale sycą, są lekkostrawne...

3
Ewa gotuje Ewa gotuje: Orientalny krem z kalafiora, gniazda ziemniaczane z wołowiną, sernik dyniowy

W najnowszym, 528. odcunki programu "Ewa gotuje" w kuchni prowadzącej pojawią się goście. W towarzystwie sióstr Krawczyńskich, znanych pod pseudoni...

0
Informacje Jak Zdobywać Obserwacje na Instagramie w 2025 – Sprawdzone Strategie i Bezpieczne Metody

Instagram w 2025 roku pozostaje jedną z najważniejszych platform społecznościowych, zarówno dla osób prywatnych, jak i firm. Liczba obserwujących n...

10
Informacje Hamuje apetyt, zwiększa metabolizm. Cukrzycy powinni jeść regularnie

Czarna fasola to niezwykle wartościowy składnik diety, który doskonale wspiera zdrowie, szczególnie u osób z cukrzycą. Dzięki wysokiej zawartości b...

33

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
3
Desery Piernik bez miodu

To szybki i łatwy do przygotowania piernik. Ale choć jest bardzo prosty w wyk...

Odsłon: 301

60 min
3
60 min
2
Dodatki Pok choi z chili

Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...

Odsłon: 31

15 min
2