Pyszny przepis na szarlotkę z podpieczonych rubinoli. To jabłka, które po obraniu ze skórki nie ciemnieją. Ciasto wyjdzie puszyste, lekkie, kruche i soczyste, dlatego warto je przygotować i poczęstować nim najbliższych. Wypróbuj przepis w nadchodzący weekend lub na święta!
Polecane artykuły
Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...
Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....
Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...
Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10375
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3005
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 802