Wiele osób z niecierpliwością wyczekuje sezonu na szparagi. Kiedy tylko zaczynają pojawiać się na straganach i sklepowych półkach, z chęcią sięgają po przepisy z tymi warzywami w roli głównej. Jeżeli należysz do miłośników szparagów, koniecznie musisz przygotować sałatkę z kuskusem i dodatkiem groszku cukrowego. Prosta, kolorowa i bardzo zdrowa propozycja na szybki obiad lub lekką kolację.
Polecane artykuły
Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...
Niepozorne, chrupiące i pełne wartości odżywczych – pestki dyni to jeden z najzdrowszych produktów, które możemy dodać do codziennej diety. Zawiera...
Ewa Wachowicz zaprasza na gotowanie w dawnym stylu. W 553. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca sięga po stare receptury, np. na garusa, o któr...
Kwaśne, cierpkie i intensywnie czerwone – owoce berberysu nie wyglądają na przysmak. A jednak w kuchni perskiej, tureckiej i kaukaskiej są nieodzow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 4696
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44470
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 200
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 168
