Włoska zupa z fasolą i parmezanem
Rozgrzewające zupy to doskonały pomysł na jesienny obiad. Dziś przedstawimy ci przepis na zupę z fasolą i parmezanem w stylu włoskim. Znajdziesz w niej czerwoną fasolę, makaron, pomidory i marchew. Dodatkowo smak zupy podkreśla boczek i parmezan. Idealny obiad dla całej rodziny.
Polecane artykuły
Sponsorowane
Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...
Groch to bardzo wartościowy i sycący składnik, który sprawdza się w wielu różnych daniach. Aby dobrze smakował, należy go odpowiednio ugotować. W j...
Zioła w kuchni sprawiają, że nasze dania są nie tylko pyszniejsze, ale również zdrowsze. Aż chce się zanurzyć nos w talerz, gdy znajduje się na nim...
To prawda, że podróże kształcą. Dotyczy to nie tylko poznawania zwyczajów czy zabytków, ale też kuchni. Niektóre z nich są tak odmienne od naszej,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 16
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Pomidorowa
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 134
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Polska
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Cynamon
- Kolendra
Odsłon: 205