Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką, ale dzisiaj zachęcamy cię do skosztowania bakłażana z kaszą jaglaną. Przekonaj się, ile aromatów kryje to danie!

 

Polecane artykuły

Informacje Rozgrzewające napoje nie tylko na chłodne wieczory. Działają też na odporność i lepsze samopoczucie

Jesień i zima to czas, w którym nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Pogarszająca się pogoda wpływa nie tylko na samopoczucie i poziom en...

0
Informacje Jak się odchudzać bez poczucia głodu? Poznaj te 5 sposobów

Chcesz wysmuklić swoją sylwetkę, ale przeraża Cię widmo restrykcyjnej diety? Odchudzanie nie powinno wiązać się z głodzeniem. Odpowiednie podejście...

0
Informacje Nie kupuj w sklepie, w domu zrobisz lepszy. Regularne picie pomaga w utrzymaniu wagi, wzmacnia odporność

Ocet jabłkowy od lat stosowany jest nie tylko w kuchni, ale również w medycynie naturalnej. Wspiera trawienie, poprawia odporność i pomaga w utrzym...

8
Informacje 5 koktajli bogatych w białko. Dodają energii, wzmacniają kości

Szukacie sposobu na szybki zastrzyk energii i wsparcie dla kości? Koktajle mogą być idealnym rozwiązaniem. Bogate w białko i wartościowe składniki...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto Biała Góra

Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...

Odsłon: 117799

60 min
136
Dania główne Kurczak w sosie tymiankowym

Kurczak w sosie tymiankowym to eleganckie, a zarazem proste danie, które zach...

Odsłon: 5934

30 min
8
15 min
13
Zupy Żmudzka zupa z gęsi

Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...

Odsłon: 3070

15 min
6