Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką, ale dzisiaj zachęcamy cię do skosztowania bakłażana z kaszą jaglaną. Przekonaj się, ile aromatów kryje to danie!

Polecane artykuły

Jeśli szukacie zdrowszej alternatywy dla tradycyjnego masła, to czas rozważyć wybór, który nie tylko smakuje świetnie, ale ma też sporo prozdrowotn...

Rabarbar to warzywo, które zazwyczaj kojarzy się nam z tradycyjnymi ciastami i kompotami. Jednak jego potencjał kulinarny jest znacznie większy, a...

Nie pozwól, aby w twojej kuchni cokolwiek się zmarnowało. W najnowszym odcinku swojego programu Ewa Wachowicz podzieliła się z nami kilkoma efektow...

Surówki to jeden z tych elementów obiadu, który zawsze potrafi poprawić smak dania i wprowadzić do niego świeżość. Jeśli szukacie inspiracji na dod...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Zapiekanki
- Makaronowe
Odsłon: 154

Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 565

Polecam, pyszna zupa.
- Polska
- Bez glutenu
- Buliony
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 613

Polecam. Jak babciny.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 881

