Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką, ale dzisiaj zachęcamy cię do skosztowania bakłażana z kaszą jaglaną. Przekonaj się, ile aromatów kryje to danie!
Polecane artykuły
Ziarna sezamu cenione są w świecie kulinariów za atrakcyjny smak i dużą uniwersalność – ale nie tylko. Ich dodatkową zaletą jest to, że charakteryz...
Artykuł sponsorowany
Lubisz piec ciasta lub inne smakołyki i zastanawiasz się, jak ułatwić sobie kuchenne zadania? Maty silikonowe to rozwiązanie, które zrewolucjonizuj...
Chłodne miesiące sprzyjają podjadaniu i sięganiu po bardziej kaloryczne dania. Zimą organizm częściej domaga się sycących posiłków, co może prowadz...
Artykuł sponsorowany
W dzisiejszym niezwykle konkurencyjnym świecie gastronomii, właściciele restauracji muszą nieustannie szukać nowych sposobów na zwiększenie efektyw...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4616
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 752