Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką, ale dzisiaj zachęcamy cię do skosztowania bakłażana z kaszą jaglaną. Przekonaj się, ile aromatów kryje to danie!

Polecane artykuły

Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...

Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...

Korzeń maca to część rośliny pochodzącej z wysokogórskich terenów Andów w Peru. Od wieków ceniony jest on za swoje wyjątkowe właściwości – to właśn...

Desery bez cukru kojarzą ci się z czymś mdłym, nieapetycznym i niesłodkim? Wcale nie muszą tak smakować. Wystarczy znaleźć dobry przepis, w którym...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Nabiał
- Ciasta
- Babeczki
- Dżemy
Odsłon: 176
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Halloween
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Nabiał
- Jajka
- Ciasta
- Kremy
Odsłon: 158

Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2419

Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 7209

