Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Pyszne wigilijne śledzie z kurkami w sosie jogurtowym, idealne na Święta.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Warzywa
- Nabiał
- Jogurt
- Grzyby
- Kurki
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 2507
8
Ciasta
Sernik puszysty z mlekiem w proszku.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421655
1157
Dania główne
Polędwica wieprzowa z gruszką i wędzonym serem
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2131
9
REKLAMA