Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.

Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.


Książkę możesz kupić w www.kdc.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery ciasto z owocami

ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...

Odsłon: 3851

30 min
14
Przekąski ciasteczka owsiane

Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...

Odsłon: 389

30 min
2
30 min
3