Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasta
Ciasto Biała Góra
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100639
112
Zupy
Barszcz z fasolą
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1966
5
Dania główne
Krokiety z farszem z mięsa z rosołu
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Czosnek
- Bułki
Odsłon: 5821
8
Dania główne
Kotlety schabowe po parysku
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
6
REKLAMA