Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Imprezowe paszteciki
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 576
1
Ciasta
Sernik cytrynowy na herbatnikach z paseczkiem czarnej porzeczki
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8701
23
Dania główne
Pierogi z pieczarkami i ....
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3111
11
Sałatki
Świąteczna sałatka warzywna
Polecam.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Jabłka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 1909
28
REKLAMA