Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne
Szybki obiad - makaron z tuńczykiem
Polecam. My bardzo lubimy.
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Makaron
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Ryby
- Tuńczyk
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 972
9

Dania główne
Papryka faszerowana
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4591
11

Dania główne
Ryba po grecku
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1238
12

REKLAMA
