Popularna autorka Kuchni włosko-polskiej oraz polsko-włoskiej odkurza swoją miłość do Włoch i dzięki temu uzyskujemy bardzo atrakcyjną, pełną kulinarnych ciekawostek, książkę o wszystkich smakach Italii.

Kuchnie poszczególnych regionów różnią się między sobą, każdy z nich słynie z innej potrawy. Obok pizzy i spaghetti pojawią się przepisy na gnocchi, pasty, salsy, torte, minestre, carni, dolci. Przepisy opatrzone są komentarzem autorki, co stwarza niepowtarzalny klimat całej książki.


Książkę możesz kupić w www.kdc.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto Biała Góra

Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...

Odsłon: 117364

60 min
136
Dania główne Kurczak w sosie tymiankowym

Kurczak w sosie tymiankowym to eleganckie, a zarazem proste danie, które zach...

Odsłon: 5848

30 min
7
15 min
13
Zupy Żmudzka zupa z gęsi

Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...

Odsłon: 3035

15 min
6