Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam Wam banalny sposób na przyrządzenie kruszonki do ciasta. Przepis jest wprost błyskawiczny i nawet nie trzeba przy nim brudzić rąk.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117805
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8267
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3074
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1965
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1467
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117805
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8267
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3074
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1965
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1467
Składniki
Składniki: 100 g mąki 50 g cukru pudru 50 g roztopionego masła
Wykonanie: Mąkę i cukier puder wsypujemy do miski i łączymy za pomocą widelca. Następnie wlewamy roztopione masło i mieszamy do uzyskania okruchów. Gotową kruszonkę wkładamy do zamrażalnika na min. 30 min.