Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawiam Wam banalny sposób na przyrządzenie kruszonki do ciasta. Przepis jest wprost błyskawiczny i nawet nie trzeba przy nim brudzić rąk.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34142
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34142
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1345
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113591
Składniki
Składniki: 100 g mąki 50 g cukru pudru 50 g roztopionego masła
Wykonanie: Mąkę i cukier puder wsypujemy do miski i łączymy za pomocą widelca. Następnie wlewamy roztopione masło i mieszamy do uzyskania okruchów. Gotową kruszonkę wkładamy do zamrażalnika na min. 30 min.