Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1188
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1188
Składniki
Dania główne: spaghetti, rurki proste oraz skośne, a także świderki, wstążki i wstążeczki, wszystkie te makarony dobrze mieszają się z sosami. Potrawy z patelni: tu najlepiej pasują makarony, które dobrze znoszą długotrwałe podsmażanie i mieszanie ich, najlepiej to znoszą: wstążki, rurki, spaghetti. Dodatek do dań: tu najlepiej pasują świderki, gdyż są duże, skręcone i dobrze łączą sie z dodatkami. Zupy: najlepiej pasujący makaron to drobny, np:muszelki lub gwiazdki, do rosołu nitki. Sałatki: Tu makaron nie powinien być zbyt duży i mieć taki kształt by łatwo było go nabrać na widelec, np. kokardki Zapiekanki: tu najlepiej wybrać makaron większy, gdyż drobny rozpada się często, tu najlepiej pasują rurki.