Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10468
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336797
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4422
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423998
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10468
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336797
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4422
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423998
Składniki
Dania główne: spaghetti, rurki proste oraz skośne, a także świderki, wstążki i wstążeczki, wszystkie te makarony dobrze mieszają się z sosami. Potrawy z patelni: tu najlepiej pasują makarony, które dobrze znoszą długotrwałe podsmażanie i mieszanie ich, najlepiej to znoszą: wstążki, rurki, spaghetti. Dodatek do dań: tu najlepiej pasują świderki, gdyż są duże, skręcone i dobrze łączą sie z dodatkami. Zupy: najlepiej pasujący makaron to drobny, np:muszelki lub gwiazdki, do rosołu nitki. Sałatki: Tu makaron nie powinien być zbyt duży i mieć taki kształt by łatwo było go nabrać na widelec, np. kokardki Zapiekanki: tu najlepiej wybrać makaron większy, gdyż drobny rozpada się często, tu najlepiej pasują rurki.