Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Olej rzepakowy wlałam do butelki 0,5 l dałam do tej butelki paprykę słodką w proszku- 2 łychy, i chili w proszku do ulubionego natężenia ostrości- dałam 1 łychę. Olej trzymałam dwa tygodnie a potem zlałam go z nad osadu. Gotowe! Olej świetnie pasuje do śledzi i sałatek. Smacznego :)