Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Olej rzepakowy wlałam do butelki 0,5 l dałam do tej butelki paprykę słodką w proszku- 2 łychy, i chili w proszku do ulubionego natężenia ostrości- dałam 1 łychę. Olej trzymałam dwa tygodnie a potem zlałam go z nad osadu. Gotowe! Olej świetnie pasuje do śledzi i sałatek. Smacznego :)