Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 684
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 92
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 684
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 92
Składniki
Olej rzepakowy wlałam do butelki 0,5 l dałam do tej butelki paprykę słodką w proszku- 2 łychy, i chili w proszku do ulubionego natężenia ostrości- dałam 1 łychę. Olej trzymałam dwa tygodnie a potem zlałam go z nad osadu. Gotowe! Olej świetnie pasuje do śledzi i sałatek. Smacznego :)