Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na treściwe zupy. Dlatego też kolejny program Ewa Wachowicz zaczęła się od przyrządzenia fasolowej na żeberkach wieprzowych. Na danie główne Ewa podała inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokała też, jak przygotować domowy syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser była tarta z gruszkami.
W czym kisić kapustę, żeby proces fermentacji przebiegał bez problemów? To pytanie nurtuje każdego, kto chce samodzielnie przygotować ten zdrowy pr...
Nie bez powodu szafran uznawany jest za jedną z najcenniejszych przypraw świata. Nie dość, że nadaje on potrawom wyjątkowego aromatu, to jeszcze ws...
Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...
W 547. odcinku programu "Ewa Gotuje" Ewa Wachowicz zabrała widzów do słonecznej Italii. Przygotowała nietypowe specjały z Włoch - zupę stracciatell...
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7470
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2410