Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na treściwe zupy. Dlatego też kolejny program Ewa Wachowicz zaczęła się od przyrządzenia fasolowej na żeberkach wieprzowych. Na danie główne Ewa podała inspirowany wrocławską knyszą podpłomyk z kotletem mielonym. Pokała też, jak przygotować domowy syrop z czosnku i miodu, który wzmacnia odporność. Na deser była tarta z gruszkami.

 

 

Polecane artykuły

Informacje Nie kupuj w sklepie, w domu zrobisz lepszy. Regularne picie pomaga w utrzymaniu wagi, wzmacnia odporność

Ocet jabłkowy od lat stosowany jest nie tylko w kuchni, ale również w medycynie naturalnej. Wspiera trawienie, poprawia odporność i pomaga w utrzym...

3
Informacje 5 koktajli bogatych w białko. Dodają energii, wzmacniają kości

Szukacie sposobu na szybki zastrzyk energii i wsparcie dla kości? Koktajle mogą być idealnym rozwiązaniem. Bogate w białko i wartościowe składniki...

1
Informacje Finger food na andrzejki. Zrób więcej, bo lotem ptaka znikają z półmisków

Andrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się w gronie znajomych i spędzić wieczór przy dobrym jedzeniu. Zamiast tradycyjnych dań na stołach coraz...

6
Informacje 5 rozgrzewających zup na chłodne dni. Drugie danie będzie zbędne

Gdy temperatura za oknem spada, nic tak nie poprawia samopoczucia jak talerz gorącej, aromatycznej zupy. To jeden z najprostszych i najzdrowszych s...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Najlepsze ciasto cynamonowe

Najlepsze, najprostsze i najszybsze do zrobienia ciasto cynamonowe. Wystarczy...

Odsłon: 5134

30 min
8

Przepis dnia

Ciasta Tort czekoladowo-orzechowy

Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.

Odsłon: 2699

>60 min
45